EMBLÉMÁZOTT REKLÁM- ÉS MUNKARUHÁZAT

gépi hímzéssel és szitanyomással

Shadow
Slider

Bemutatkozunk

Image

Már cégünk megalapításánál eldöntöttük azt, hogy a szakértelem mellett a minőséget és az egyediséget szeretnénk képviselni a piacon.

Sokévnyi gyakorlat és tapasztalat van mögöttünk, amelyek segítségével maximális készséggel tudunk állni a munkavédelemhez és a munkaruházattal kapcsolatos kérdésekhez. Általánosnak mondható kínálatunk mellett hímzéssel, szitanyomással és lézergravírozással is foglalkozunk, hogy termékeink még egyedibbek és személyre szabottabbak lehessenek. Logók, emblémák, minták pólóra, pulóverre vagy más ruhatermékre nyomva és hímezve! Legyen szó akár szélsőséges, extrém akár hétköznapibb munkakörülményről széles kínálatunk a legtöbb eshetőségre megoldást nyújt! Weboldalunkon a legjobb ár-érték arányú termékeinket válogattuk össze. Ezeken kívül természetesen bármilyen reklámruházattal és munkavédelemmel kapcsolatos ajánlatkérésnek eleget tudunk tenni, mivel beszállítóink a termékeikkel tökéletesen lefedik a magyar piaci igényeket.

A célunk, hogy teljes mértékben ki tudjunk szolgálni! Legyen szó emblémázott ruházatról vagy munkavédelmi felszerelésről – mindent a kezedbe adunk!

Adler katalógus

Minőségi pólóért, pulóverért, nadrágért vagy éppen munkaruházatért lapozza át legfrissebb katalógusainkat! Széles méret-, és színválaszték mind a hölgy, mind pedig a férfi és a gyerek modelleket illetően! Az Adler márkanév alatt kiadott termékek minőségi technológiával készültek! Moshatóak, vasalhatóak, ellenállnak az idő viszontagságainak! Ha hosszú távra keres egy prémium minőségű mákás reklámtextilt, akkor ne keresgéljen tovább, ugyanis az Adler kínálatában garantáltan megtalálja!
Image

Minőségi munka- és reklámruházat elérhető áron!

Hímzés, szitanyomás

Minőségi felsőruházati termékeinket egyedi elképzelések szerint személyre is szabjuk. Logó, embléma, minta a megrendelő igényeire hangoltan. A hímzéssel, illetve a szitanyomással készült munkáink nagy mennyiségben is rendelhetőek! Egyedi árajánlatért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Derekas és kantáros nadrág, zubbony, póló, polár pulóver

Az általunk forgalmazott munkavédelmi ruházatot a minőségi kivitelezés miatt bátran ajánljuk hosszú távra is! 100% megbízhatóság, 100% kényelem legyen szó akár felső, akár alsóruházatról! Termékeink a különleges kiképzésük miatt, a legtöbb speciális munkakörülményben megállják a helyüket!

Kapcsolat

Dr. Work Kft.

Hírlevél

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.